Johan Engvall

Johan heter jag och jag är snart 20 år gammal med betoning på gammal som nu för inte så längesen startade den här bloggen.Johan på gitarr!

Gick ut skolan nu för 1 år sedan och har sedan dess hunnit med att arbeta utomlands och är nu på hemmaplan och arbetar på en internetbokhandel. Annars på fritiden så hänger jag med mest med polare och glider runt lite här och var, försöker även plåta när jag kan!

Jag är egentligen en färsking på fotografering och har precis köpt min första systemkamera (D80). Anledningen till köpet var att jag alltid snodde Robins kamera så fort vi var iväg, lika bra att köpa en egen med andra ord och hoppas på en utveckling i fotograferingens värld.

Intresset för foto väcktes nog när Robin drog igång, kul att ha kvar bilder som minnen men också hur kul det är att fota olika saker, se vilka effekter man kan få och vilka känslor man kan väcka. Främst vill jag nog väcka känslor som värme och glädje för det är det jag lever för att känna.

Så min stora utmaning med den här bloggen är att försöka utvecklas och få till en & annan bra bild som väcker känslor hos dej som läsare. Än så länge har det inte hunnit bl någon favoritbild men det kommer väl med tiden antar jag!

Tills dess, kliv in i Värmen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s